du spørger bare.

Du behøver ikke at have besluttet dig endnu, og det gør heller ikke noget, hvis du ikke rigtig ved, hvad du har brug for. Det koster ikke noget at spørge.

Skal vi ses?

vi er lige her.

Hvis du har brug for en ny hjemmeside, vil jeg gerne møde dig. 
Det er altid rart at mødes ansigt til ansigt. Mødet kan foregå et sted i København, der passer dig. Bor du udenfor København, foreslår jeg, at vi mødes på Zoom eller lignende.

Q & A

spørgsmål & svar.

Her svarer vi på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Læs mere om vores services og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Hvor lang tid, det tager at lave din nye hjemmeside, afhænger af flere ting. Det afhænger bl.a. af, hvor godt forberedt, du er. Ved du, hvad du vil have? Har du billeder og tekster? Derudover afhænger det også af størrelse og kompleksitet. En stor side tager længere tid.

Leveringstiden afhænger også af, hvor travlt vi har. Vi er et lille bureau, og der er derfor grænser for, hvor mange projekter, vi kan varetage på én gang. Og det afhænger af, hvor travlt du har. Hvis du har mulighed for det, så kan det være en stor fordel at gå lidt langsommere frem. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at tænke projektet igennem.

Når det er sagt, så bør en visitkortside ikke tage meget mere end en uge. Når du henvender dig til os, tager vi en snak om dine behov og forventninger, og så giver vi dig et bud på, hvornår din nye hjemmeside kan være færdig.   

Du betaler 50% af prisen, når du bestiller. Vi udarbejder en skriftlig aftale, som beskriver projektet og de ydelser, som vi på forhånd er blevet enige om.

Den anden halvdel betales, når vi leverer din færdige hjemmeside. Altså, når du er tilfreds.

Du kan få ændret mange ting undervejs, men når vi har leveret den færdige side, er vi færdige.

Hvis du vil have ændret eller tilføjet elementer eller funktioner senere, kan vi gøre det imod betaling.

Vi tilbyder klippekort, som du kan bruge på lige det, du vil, også ændringer. Derudover anbefaler vi vores abonnement, der dækker alt fra web hotel til sikkerhed, backups, vedligeholdelse og fast månedlig support. 

Sammen bliver vi enige om, hvordan din hjemmeside skal se ud, og hvad den skal kunne. Vi laver en skriftlig liste over krav og funktioner.

I de indledende faser designer vi, indtil du er tilfreds. Først, når du har godkendt designet, ligger det fast. På den måde er vi sikre på, at du bliver glad for din nye hjemmeside.   

send en besked.

Spørgsmål forpligter ikke. Skriv til os og fortæl os, hvad du tænker.
Hos os er gode råd gratis, og vi svarer hurtigt.